IJsvrij met Baking Soda!

Baking Soda maakt het ijsvrij!

Regelmatig  komen we de  tip  tegen  om  paden, terrassen  en  opritten  ijsvrij  te  houden  met  Baking Soda (baksoda of natriumbicarbonaat)  in plaats van met strooizout.

Baking Soda is een handig middel om direct voor de deuringang te strooien zodat het ijs ontdooit. Het voordeel is dat de vloer niet beschadigd wordt wanneer sneeuw, ijs en Baking Soda onder de schoenen zit. Baking Soda zal de tegels ook intact laten, terwijl andere zoutmiddelen het cement in de voegen kunnen aantasten.

Nog tot zondag 15 januari aanstaande kunt u met gebruikmaking van de onderstaande couponcode 10% korting krijgen op baksoda & natriumbicarbonaat!

20170115-02

Baksoda 500 gram1000 gram1500 gram

Baksoda van Nature Essentials is 100% natriumbicarbonaat. Een zuiver mineraal zonder aluminium en een ecologisch verantwoord alternatief voor veel duurdere producten. In het gebruik ervan zal baksoda het milieu niet schaden aangezien het natuurlijk afbreekbaar is.
Baksoda is een eigen merk van Baking Soda NL. Er is geen verschil in deze baksoda en de baking soda van Arm & Hammer. Alleen de prijs, die nu met 10% verlaagd wordt tot 15 januari aanstaande!

  500 gram: van €1,30 voor €1,17

1000 gram: van €2,55 voor €2,30

1500 gram: van €3,75 voor €3,38

Klik hier voor meer informatie over baksoda

Natriumbicarbonaat 25 kg

Natriumbicarbonaat (baking soda E500ii) in bulkzakken van 25 kilogram. Deze food grade baking soda is identiek aan die van het merk Arm & Hammer en wordt gebruikt in onder meer de levensmiddelenindustrie maar ook voor autoreparaties! Sodastralen is een techniek waarbij natriumbicarbonaat met perslucht bijvoorbeeld auto-onderdelen kan schoonmaken. Het is schoner en fijner werken dan met zandstralen gebeurt.

In 1986 werd het Vrijheidsbeeld in New York met 100.000 kg natriumbicarbonaat schoongemaakt!

25 kilogram: van €36,40 voor €32,76

Klik hier voor meer informatie over natriumbicarbonaat


Himalaya-producten in de aanbieding!

Eveneens willen wij u attenderen dat tot aanstaande zondag 15 januari een 20% korting geldt voor onze Himalaya-producten.

Heerlijke badzout verzacht het badwater en uw huid. Crystal deodorant, zoutsteenblok en -schijf die uw lichaam op een natuurlijke wijze beschermen, en heerlijke tafelzout fijn en grof voor uw dagelijkse aanvulling.

20170115-01

ILoveBakingSodaSticker2

Bezoek de website en ervaar onze producten : baking-soda.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s