Baking Soda na de vakantie!

Baking Soda helpt u na de vakantie!

Een aantal tips voor u om snel en veilig uw huishouden weer op orde te brengen.

Reistas en koffer opfrissen

Na een vakantieperiode kun je de reisspullen voorzien van een zakje Baking Soda / baksoda en deze minimaal drie dagen in de reistas en koffers laten staan. Dat kan bijvoorbeeld de reistas en koffers zijn, maar ook de caravan, in tenten en zelfs in uw vakantiehuisje. De ruimte zal weer fris gaan ruiken!


Vakantiesieraden (ook zilveren) reinigen

Mocht u een prachtig stuk sieraad gekocht hebben, maar mag het kleine opknapbeurt verkrijgen? Maak dan een pasta van Baking Soda / baksoda met water of met een mild wasmiddel. Breng dit aan op een doekje of tandenborstel en poets het sieraad zachtjes schoon. Goed naspoelen en schoonwrijven.


Onkruid en algen verwijderen

Strooi Baking Soda / baksoda op onkruid tussen de tegels en zorgt voor een sterke terugname van onkruidgroei. En met een oplossing van Baking Soda / baksoda en water in een spuitfles kan algengroei besproeit worden. Spuit niet op het gras want de pH-eigenschap van Baking Soda verbrand het gras. Als de algen toch terugkomen dan nogmaals de behandeling herhalen.


Wasmachine

Voor een onderhoud aan de wasmachine is het goed om bij iedere was of spoelbeurt een eetlepel Baking Soda / baksoda toe te voegen. In de wasmachine zal het haar werk doen tegen ophoping van kalkaanslag!

En aangezien u hoogstwaarschijnlijk een aardige stapel kleding uit te wassen heeft, geven wij u een voorsprong op nog een milieubewuste wijze van wassen :


Tropische aanbieding

Misschien heeft u in de tropische zon deze heerlijke drank kunnen drinken. Wij bieden u ook na uw zomervakantie nog steeds een tropische ervaring uit Thailand!

Te verkrijgen in UHT-flessen van 330ml en 1000 ml, en dozen met een inhoud van 24x330ml en 12x1000ml.

Bezoek de website en ervaar onze producten : baking-soda.nl

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s