Goed weer op komst = extra korting !

Kortingen voor het komende weekend !

De komende periode is eindelijk de tijd dat iedereen weer buiten kan gaan genieten van de zon, de terrasjes, én de barbecue!

Daarom attenderen wij u graag op onze nieuwste culinaire zouten voor sauzen en marinades, salades, vegetarische gerechten en gegrild vlees!

Deens Rookzout

Deens rookzout is een gezond en mineraalrijk zout uit Denemarken. Gerookt volgens een oud recept van Vikingen. Geurt heerlijk in gerechten en zacht van smaak.

InlayRookZout2016

Rookpeper

Gerookte zwarte peper uit de hooglanden van India. Ideaal voor de bereiding van Indiase gerechten en als specerij op de barbecue.

InlayRookpeper2016

Voordeelpakket: Rookpeper & Rookzout

Deze twee bovenstaande culinaire zouten bieden we natuurlijk ook als combinatiepakket voordeliger aan zodat u kunt koken als een chef-kok!

Klik hier voor meer informatie m.b.t. het voordeelpakket.


– Introductiekorting

Baksoda 500 gram, 1000 gram & 1500 gram

Sinds kort is het eigen merk natriumbicarbonaat te verkrijgen in onze webwinkel. Velen hebben deze voordeligere baking soda al aangekocht en zijn blijkbaar heel tevreden met de (zelfde) kwaliteit als die van Arm & Hammer. Omdat wij ook geen mindere kwaliteit willen bieden dan het origineel hebben we besloten om dit weekend iedereen deze baksoda aan te bieden met een speciale korting. Zodoende kunt u voor een kleine prijs het verschil ook zelf ervaren!

Kies voor 500 gram, 1000 gram of 1500 gram per verpakking, of ontvang bij 5, 10 of 15 stuks nogmaals een extra korting op uw bestelling !

OP = OP

baksoda01

Bezoek onze website en profiteer nog tijdig van dit aanbod :

www.baking-soda.nl

ILoveBakingSodaSticker2

Plaats een reactie