Lente – Tijd voor wasnoten!

Biologisch wassen met noten

Het is weer Lente! Tijd om alles weer heerlijk fris en schoon te maken!

500%20gram%20wasnotenWasnoten zijn een alternatief voor de meest gebruikte synthetische wasmiddelen die we gebruiken om onze kleren en ander textiel weer schoon te krijgen. U krijgt uw was voortaan schoon krijgen zonder chemicaliën zoals wasverzachters, met een product dat het milieu niet belast, zonder verslechtering van het resultaat – en bovendien geldbesparend!

Wasnoten (ook wel zeepnoten genoemd) bestaan al heel lang. Sinds mensenheugenis wassen de inwoners van India, Nepal en Pakistan er hun wasgoed met wasnoten. In de schaal zit de stof saponine, die wanneer het in contact komt met water, als een zeep werkt zoals de ons bekende wasmiddelen.

Wasnoten zijn voor alle textielsoorten geschikt, zelfs voor wol en zijde. 100% biologisch.

Levering : 250 gram en 500 gram wasnoten, inclusief handleiding en katoenen waszakje per eenheid!

—————————————————————————

Wim Hof  `The Ice Man` documentaire

Baking Soda NL sponsort de nieuwe film over Wim Hof en zijn uitzonderlijke kwaliteiten. Om deze film compleet te maken is er op 21 mei 2016 in het College Hotel te Amsterdam een fundraising gala georganiseerd waar iedereen voor wordt uitgenodigd. Tijdens deze speciale avond zal Wim uiteraard aanwezig zijn en zelfs samen met u de koude kunstjes van het lichaam beoefenen.

Als u hierbij aanwezig wilt zijn, dan kunt u zich hiervoor inschrijven. Klik hier voor meer informatie over Wim Hof en over deze geweldige bijeenkomst.


 

Advertenties

2 thoughts on “Lente – Tijd voor wasnoten!

  1. Hallo, ik krijg nu net pas deze actie in mijn mailbox. Ik heb dit al vaker aan gegeven dat ik de mail ontvang nadat de actie al afgelopen is, hoe is dit mogelijk. b.v.d liza

  2. Hoi Liza,

    Jammer dat je pas na een week op de hoogte bent van de actie. De verspreiding loopt vanaf het begin via twitter, facebook, wordpress en via onze online-blog en nieuwsbrief. Ik heb je toegevoegd aan de nieuwsbrief zodat je die toch zeker moet kunnen ontvangen. Succes een volgende keer, wij zijn altijd in beweging 🙂

    Groetjes,
    Han

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s