15% Paaskorting op het gehele assortiment van Baking Soda NL

Pasen met Baking Soda NL

Het paasfeest is in aantocht en daarvoor bieden wij u van 18 maart t/m 25 maart aanstaande een korting van 15% op al onze producten. Dus ook op de producten die al in de aanbieding staan!

Een typisch Paasproduct is Kala namak. Dit Indiaas zout ruikt en smaakt als gekookte eieren met ui. Een ideale ei-vervanger. Je kunt een kleine hoeveelheid zwart zout gebruiken in gerechten die je graag een beetje ei-smaak wil geven, zoals scrambled tofu, veganistische omelet en plantaardige mayonaise.

Ook hoort zout en peper op de Paastafel aanwezig te zijn. Daarom is onze gecombineerde peper-zoutmolen een uitstekende maler om de gerechten te bestrooien.

Door de onderstaande couponcode krijgt u deze korting tijdens het afrekenen van de inhoud in uw winkelwagentje.


15% korting op het gehele assortiment

Webwinkel%20Baking%20Soda%20NL

 


Wim Hof  `The Ice Man` documentaire

Baking Soda NL sponsort de nieuwe film over Wim Hof en zijn uitzonderlijke kwaliteiten. Om deze film compleet te maken is er op 21 mei 2016 in het College Hotel te Amsterdam een fundraising gala georganiseerd waar iedereen voor wordt uitgenodigd. Tijdens deze speciale avond zal Wim uiteraard aanwezig zijn en zelfs samen met u de koude kunstjes van het lichaam beoefenen.

Als u hierbij aanwezig wilt zijn, dan kunt u zich hiervoor inschrijven. Klik hier voor meer informatie over Wim Hof en over deze geweldige bijeenkomst.


Binnenkort in het assortiment:

Hawaï-zouten: bamboe groen zout, alaea rood zout en lava zwart zout

Tevens Deens rookzout en gerookte peper. Boven beukenhout gerookte zouten voor een culinaire smaaksensatie.

Wij brengen u graag op de hoogte wanneer deze artikelen beschikbaar zijn!

ILoveBakingSodaSticker2

Plaats een reactie