Op zoek naar een leuk kado voor moederdag? Je slaagt zeker op www.baking-soda.nl

Verras je moeder met Baking Soda!

Aankomende zondag 10 mei is het Moederdag. Ben je op zoek naar een leuk kado voor je moeder? Verras haar dan eens met een bijzonder product uit ons gezond assortiment!

Baking Soda NL biedt een ruim scala aan natuurlijke producten, ingrediënten en accessoires voor een gezonde levensstijl. Leuk is ook dat we veel etnische, niet alledaagse en moeilijk verkrijgbare producten aanbieden. Daardoor zijn deze extra geschikt om kado te geven. Denk bijvoorbeeld aan de Afrikaanse Dudu-Osun zeep of de uit India afkomstige Ayurvedische Chandrika zeep. Beide zijn handgemaakt uit natuurlijke ingrediënten. Ook onze bijzondere West-Afrikaanse (kruiden)theesoorten zijn zeer heilzaam en zacht van smaak en absoluut kadowaardig, En wat dacht je van Keltische zeezout? Dit is nog maar een kleine greep uit ons assortiment. Ga zeker eens kijken wat Baking Soda NL allemaal te bieden heeft. We voorzien onze producten van ruime informatie, zodat u ook wéét wat u koopt en kado geeft.

Een grote vernieuwing in onze website zal het winkelen vergemakkelijken. We hebben begin dit jaar een overstap gemaakt naar een moderne winkelformule, zodat je nu goed beveiligd en met directe betalingen zoals Ideal kunt webwinkelen. We blijven echter ook telefonisch en per mail bereikbaar voor zowel bestellingen als informatie.

baking-soda-nl-moederdag

Een hele fijne Moederdag gewenst!!
Han van Lierop & Ida Verstraten
Baking Soda NL
https://www.baking-soda.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s