Baking Soda workshops en demonstraties: peiling interesses

Beste Baking Soda gebruikers en geïnteresseerden,

Graag wil ik jullie interesses peilen voor workshops en demonstraties Baking Soda!

Begin volgend jaar (vanaf januari 2014) willen we starten met het, op aanvraag, aanbieden van workshops en demonstraties in het gebruik van Baking Soda. Tot die tijd gaan we ons ons gedegen voorbereiden en het hele aanbod opzetten.

Het produkt Baking Soda is veelzijdig, dus workshops en demonstraties kunnen verschillende inhoud hebben:
* Heel ruim: een breed scala aan mogelijkheden van het product;
* Gericht op een thema of gebruiksrichting: zoals huishouden, persoonlijke verzorging, koken en bakken, gezondheid, fun, kids e.d.;
* Heel specifiek voor één bepaalde toepassing: bijvoorbeeld ondermeer een workshop bruisballen maken,allesreiniger maken of haarverzorging met de no-poo methode.

De nadruk voor de groep kan liggen bij kennis opdoen, samenwerken (teambuilding), plezier en ontspanning, verrassing (eens iets anders :)), praktisch bezig zijn (empirisch leren), voor persoonlijk gebruik of beroepsmatig gebruik of een combinatie van deze doelstellingen.

We gaan werken op aanvraag en komen op lokatie door het hele land voor groepen van minimaal 8 personen.
Te denken valt aan bijvoorbeeld allerlei verenigingen (buurtschappen, sport, natuur, koken en meer), instellingen en bedrijven, maar ook vriendengroepen en families.
De lokatie wordt door de klant bepaald, dat kan bijvoorbeeld zijn in een buurthuis, school, instelling, zaal, evenementenplek, of bij iemand thuis.

Ik ga ook bekijken of we op initiatief van ons, Baking Soda NL workshops kunnen gaan aanbieden. Als er voldoende belangstelling voor is, kunnen we dat bijvoorbeeld eens in de maand op een vaste lokatie in Noord-Oost Brabant gaan starten.
(Baking Soda NL is gevestigd in Nistelrode, gelegen aan de A50 tussen Eindhoven en Nijmegen.)
Meer informatie over dit gedeelte volgt.

Een demonstratie zal naar ik nu schat ongeveer een uur tot maximaal anderhalf uur duren.
Een workshop heeft wat meer tijd nodig, dan gaan de deelnemers zelf aan de slag, dus vangen we aan met een informatief gedeelte, dan een instructie gevolgd door de uitvoering, daarna is er ruimte voor nabespreken en vragen stellen. Dus vanaf een twee uur tot een dagdeel, dat staat nog niet vast.

Wat zijn jullie wensen en ideeën? Welke themas vinden jullie bijvoorbeeld heel interessant? Daar zijn we zeer benieuwd naar! Op deze wijze kunnen we de workshops zo goed mogelijk aanbieden! We hebben zelf al veel ideeën en een structuur opgebouwd, maar we willen graag een tevreden groep mensen zien en veel nuttige en praktische informatie bieden.

Hartelijke groeten,Ida Verstraten en Han van Lierop
http://www.baking-soda.nl

Afbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s