Baking Soda tegen maagzuur en indigestie

Baking Soda is effectief tegen maagzuur en indigestie.Het neutraliseert zuren en is hetzelfde als maagzout.

Dit onderwerp was vandaag (kort) te zien bij de Show van Dr. Oz bij RTL4 op tv (donderdag 12 september 2013)

Baking Soda is dus het zelfde als maagzout, maar dan stukken goedkoper dan die van Gimborn en net zo veilig en effectief!

Neem zeker niet te veel. Houd je goed aan de voorschriften op de verpakking.
(Een foto van de voorschriften op de verpakking is hieronder weergegeven in het Engels)
Zelf neem ik een half theelepeltje per keer op een glas water.
Ook niet tegelijkertijd met melk gebruiken, maar enkel met een glaasje water innemen.
Neem Baking Soda niet vlak na een hele zware maaltijd, wacht liefst een uurtje.
Baking Soda alkaliseert. Het is goed bij verzuring van het lichaam, maar overdrijf het niet, het is ook niet goed om het zuren – basen evenwicht te verstoren. Een goede verhouding is volgens bronnen op internet 20/80% zuren/basen.
Wil je weten hoe je balans is van zuren en basen, raadpleeg dan een dokter of haal PH meetstrips bij de apotheek of via internet (wel duur) om je urine te testen op de zuurgraad.

No CLAIM: Verdere info hierover is te vinden op de verpakking en op andere internetsites. Ik wil hier niet te veel over uitwijden en ik ben niet verantwoordelijk voor de resultaten van het gebruik van Baking Soda. Blijf altijd zelf goed bewust bezig en in contact met je lichaam, zodat je niet gaat overdrijven. Bij twijfel altijd voor gebruik een arts raadplegen.

Fijne dag! Groetjes Ida

Afbeelding

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s